Adatvédelmi Nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Tájékoztató összefoglalja a www.vitovitcsigakrem.hukezelője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.

A megrendelő/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

 

  1. Adatkezelő

Az adatok kezelője a Webáruház Birodalom Kft. (székhely/postázási cím: 1082 Budapest, Harminckettesek tere 6. A. ép. 6. em. 6. ; Adószám: 25925443-2-42)

Elérhetőség: info@vitovitcsigakrem.hu

Adatkezelés nyilvántartási szám: bejelentés folyamatban

Bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01-09-296597

 

  1. A kezelt adatok és érintettek köre

A webshop látogatása során anonim módon a látogató session ID-t kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal rögzíti a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját, illetve a látogatott oldalakat. Erről az minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

A webshop-ra történő regisztrációhoz, illetve a megrendelés során a számlázási és szállítási feladatok elvégzéséhez az adatkezelő a következő adatokat kezeli:

Név, e-mail cím, telefonszám, lakcím

A webshop használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

 

  1. Az adatkezelés célja

Az adatkezelés célja a webshop felhasználói által leadott megrendelések teljesítése, a számla kiállítása és a felhasználóval való kapcsolattartás a kiszállítás sikerességének biztosítására. Ezen felül az adatkezelés további célja a vevői megelégedettség mérése és az e-mail hírlevélre feliratkozók számára személyes ajánlatok küldése. Leiratkozni az unsubscribe gomb megnyomásával tud az e-mailben. A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek felhasználásának célja statisztikai jellegű. A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

 

  1. Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a webshop elhagyásakor automatikusan törlődnek.

A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@vitovitcsigakrem.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

 

  1. Az adatfeldolgozók köre

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, harmadik félnek nem adhatóak ki.

Kivételt képez, hogy az adatokat kizárólag a felhasználó által leadott megrendelés teljesítése céljából az adatkezelő a következő félnek átadja:

Név: WEBSHIPPY Magyarország Kft.

Cím: 1134 Budapest, Pozsonyi út 14. 1. em. 5.

Telefon: +36 30 6371628

E-mail cím: info@webshippy.hu

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

 

  1. Az adatkezelés jogalapja és a felhasználó jogai

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik.

A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az info@vitovitcsigakrem.hu e-mail címen további tájékoztatást kérhet.

A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@vitovitcsigakrem.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

 

  1. A webshopot üzemeltető partner és technológia

A www.vitovitcsigakrem.huwebshop a

Webonic Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Budai út 14.

Cégjegyzékszám: 07-09-025725

Elérhetőség: +36 22 78 76 74

 

Szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek.

 

  1. Vásárlás megkötése egyéb tájékoztatás

Szerződés elektronikus úton történő megkötéséhez a terméket bal kattintással a kosárba kell tenni. Ezután a pénztárnál a szállítási feltételeket megadni és megfelelő adatokat kitölteni, majd a rendelést jóváhagyni. A szerződés létrejöttét visszaigazoló e-mail és a számla igazolja, melyet vásárlás után e-mailben kap meg a vásárló. Adatbeviteli hibák javítására írjon e-mailt az info@vitovitcsigakrem.hu e-mail címre. A weboldalon feltüntetett árak minden esetben bruttó egységárat jelölnek.

 

  1. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy az Webáruház Birodalom Kft. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Rendelés